تجمیع 2 با همدلی و همزبانی در استان سمنان کلید خورد.

با تشکیل نخستین شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان

تجمیع 2 با همدلی و همزبانی در استان سمنان کلید خورد.

با ابلاغ بخشنامه طرح تجمیع 2 نخستین جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان با هدف ایجاد هماهنگی های لازم در خصوص اجرای طرح در واحد سمنان تشکیل شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، در این جلسه که صبح امروز با حضور روسای واحدها و مراکز استان سمنان درسالن جلسات دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان تشکیل گردید. رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاههای آزاد اسلامی استان سمنان با تبریک فرارسیدن ماه مبارک رمضان به بیان فضائل و مناقب این ماه پر خیرو برکت پرداخت و با نقل احادیثی اهمیت اعمال سفارش شده را یادآور شد.

حجت الاسلام و المسلمین رضا کهساری با بیان اینکه یکی از بهترین اعمال، ترک لذت گناه و معصیت است تاکید کرد : هرکس که به فراخور حال و مسئولیتهایی که بر دوش دارد از معاصی دوری کند و به بندگان خدا که خانواده خداوند هستند خدمت کند و مشکلات مردم را حل نماید میتواند در پیشگاه خداوند دارای اجر و قرب باشد.

دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان نیز گفت همانطور که طرح تجمیع 1 منجر به ادامه روند روبه رشد واحدهای دانشگاهی شد و نجات برخی واحدها را در پی داشت، طرح تجمیع 2 نیز دارای محسنات و ویژگی های بارزی است که می تواند در توسعه و کیفی سازی فعالیتهای دانشگاه آزاد اسلامی موثر واقع شود.

دکتر شاهرخ رنجبر بهادری افزود: به طور کلی رویکرد بخشنامه تجمیع 2 سه هدف عمده را دنبال می نماید: کاهش تمرکز یا به عبارتی تمرکز زدایی و تفویض اختیارات بیشتر به استانها و به تبع آن روان سازی انجام امور.صرفه جویی در هزینه ها به گونه ای که با بررسی های بعمل آمده چیزی در حدود 80 میلیارد تومان صرفه جویی را برای دانشگاه در پی خواهد داشت. و نهایتا چابک سازی سیستم را در پی خواهد داشت. چرا که با کوچک شدن ساختارها ، فرآیندها کوتاه تر شده و بوروکراسی کاهش می یابد.

وی در ادامه با اشاره به دغدغه برخی از واحدها تاکید کرد، همانطور که ریاست عالیه دانشگاه نیز تاکید کرده اند به هیچ وجه بحث انحلال یا تعطیلی هیچ واحدی مطرح نیست و تمرکز امور هیات امناء در واحد مرکز استان به معنی توفق یا استیلای واحد مرکز استان برای سایر واحدها نمی باشد.

رئیس واحد سمنان همچنین ادامه داد در این بخشنامه نه تنها استقلال واحدهای دانشگاهی تحت الشعاع قرار نخواهد گرفت بلکه با توجه به اختیارات تفویض شده استقلال واحدها بیش از قبل خواهد شد.

بهادری با اشاره به تاکید ریاست عالیه دانشگاه مبنی براینکه واحدهای دانشگاهی باید تلاش کنند در این خصوص ابهام زدایی صورت پذیرد. اضافه کرد فصل جدیدی در مناسبات دانشگاه آزاد اسلامی شروع شده است چرا که در این نظام تازه و نو رویکرد استانی دیده شدن دانشگاه است و مرکز استان محل استقرار دبیرخانه هیات امناست و کلیه واحدها از طریق هیات امنا و شورای تخصصی در تصمیم گیری ها مشارکت داشته و اثرگذار خواهند بود.

درادامه جلسه سایر اعضاء با ابراز خوش بینی نسبت به نتایج حاصل از اجرای این طرح درخصوص پاره ای از ابهامات موجود به بحث و تبادل نظر پرداخته و درخصوص حل مسائل و مشکلات پیش رو به گفتگو پرداختند.

در پایان این جلسه تصمیم گیری های لازم در خصوص تشکیل هر چه سریعتر شوراهای تخصصی و کمیسیون های مربوطه اخذ گردید.

در حال حاضر با پیشنهاد دبیران هیات های امنا مبنی بر انتصاب 29 نفر از روسای هیات های امنای استان های کشور موافقت شده و دبیرخانه هیات امنای 29 استان در اوایل هفته آینده رسما کار خود را آغاز می‌کنند