دانشگاه همراه با انقلاب/۲۴ دانشگاهیان واحد سمنان: هرگونه ظلم و وابستگی مقابل استکبار پذیرفتنی نیست.

دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان در مراسم گرامیداشت چهل و دومین فجر انقلاب شکوهمند اسلامی تأکید کردند که هرگونه ظلم و وابستگی مقابل استکبار پذیرفتنی نیست.به گزارش خبرنگار ما  از سمنان، آیین گرامیداشت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی و سالروز ورود حضرت امام خمینی(ره) به میهن اسلامی ظهر امروز با حضور مشتاقان و علاقه‌مندان به اسلام و انقلاب در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان برگزار شد.

استادان، کارکنان و دانشجویان شرکت کننده در این مراسم با شعار مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل بر رد هرگونه پذیرش ظلم و وابستگی در مقابل استکبار تأکید کرده و با شهدای گلگون‌کفن انقلاب اسلامی تجدید پیمان کردند.

حجت‌الاسلام رضا کهساری رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان سمنان در سخنان کوتاهی با گرامیداشت ایام الله دهه فجر و یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس و مدافعان حرم و فجرآفرینان انقلاب اسلامی در این مراسم بر استقامت و پایمردی در مقابل ظلم و ستم تأکید کرد.

پخش سرودهای حماسی، گلابشویی تربت پاک سه شهید گمنام آرمیده در خاک این دانشگاه و قرائت فاتحه به روح پرفتوح شهدای انقلاب اسلامی و امام راحل از دیگر بخش‌های این مراسم بود که به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی واحد سمنان برگزار شد.