راهنمای دانشجویان ورودی جدید برای ورود به کلاس ها

اطلاعیه مهم ۲

• آموزش نحوه مشاهده دروس انتخاب واحد شده برای دانشجویان جدیدالورود

پس از دریافت شماره دانشجویی دائم خود وارد سایت آموزشیار به ادرس زیر شوید:

نام کاربری شما شماره دانشجویی دائم شماست.

رمز عبور شما ،شماره دانشجویی دائم شماست.

2-پس از ورود با شماره دانشجویی دائم، از منوی سمت راست گزینه ثبت نام دروس دانشجو و سپس گزینه مشاهده آخرین وضعیت ثبت‌نام‌(ترم جاری) کلیک‌کنید.

3-انتخاب واحد در نیم سال اول توسط گروه آموزشی انجام میشود . در انتهای صفحه اگر انتخاب واحد شما انجام‌شده باشد میتوانید لیست دروس ، نام درس،نام استاد و ساعت و روز کلاس را مشاهده کنید..

4-چنانچه درسی مشاهده نشده پس هنوز واحدهای درسی ثبت نشده است و باید منتظر بمانید.

5-تاکید میشود انتخاب واحد ترم‌ اول توسط مدیر گروه آموزشی مربوطه انجام میشود و نیاز به انتخاب توسط دانشجو نیست.

6-مدیرگروه و کارشناس گروه ، پاسخگوی سوالات آموزشی شما خواهند بود . راههای ارتباطی مسئولان مربوطه در ربات تلگرامی مندرج در بیو کانال روشنا و یا هایلایت تماس با ما پیج اینستاگرام دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان قرار داده شده است.

7-سوالات عمومی خود را میتوانید از طریق تالار پرسش و پاسخ زیرمجموعه همین کانال و یا هایلایت پرسش و پاسخ در پیج اینستاگرام  مطرح و پاسخ دریافت نمایید.

----------------------------------------------------------------------------------

جهت ورود به سامانه وادانا:

ورودی های قبل از99 :

نام کاربری: کد واحد+ کد دانشجویی

رمز عبور: کد واحد+ کد دانشجویی

(کد واحد سمنان ۱۲۸ میباشد)

ورودی های ۹۹ به بعد:

نام کاربری: کد دانشجویی

رمز عبور: کد دانشجویی

با کلیک بر روی (ورود به سامانه وادانا) می‌توانید وارد پروفایل کاربری خود شوید.

ورود به سامانه وادانا

ضروری است تمام دانشجویان پس از اولین ورود به سامانه نسبت به تغییر رمز عبور خود اقدام نمایند.

توجه داشته باشید درصورت عدم مشاهده دروس خود در وادانا باید منتظر آپدیت بعدی وادانا بمانید.

درصورت مشاهده پیام (ورود نامعتبر) باید صبر کنید تا طی چند روز آینده همگام سازی پروفایل شما تکمیل گردد.

---------------------------------------------------------------

آموزش ثبت و تایید شماره تلفن همراه در سامانه آموزشیار

دانشجویان جدید بعد از دریافت کد دانشجویی اصلی خود در ابتدای ورود به سامانه آموزشیار با صفحه ای مبنی بر تایید شماره تلفن همراه و تغییر پسورد مواجه می‌شوند

در زمان وارد کردن رمز عبور جدید موارد زیر را رعایت کنید:

1-طول کلمه عبور حداقل باید 5 کارکتر باشد

2-کلمه عبور باید شامل حداقل یک عدد و یک حرف انگلیسی باشد

3-در کلمه عبور نمی‌توانید از حروف فارسی استفاده کنید، توجه کنید کیبورد شما فارسی نباشد

4-کلمه عبور نمی‌تواند شامل نام کاربری باشد

5-کلمه عبور نمی‌تواند هیچ یک از سه کلمه عبور اخیر شما باشد

6-کلمه عبور نمی‌تواند هیچ از کلمه عبورهایی که در 30 روز اخیر تغییر داده‌اید باشد

-----------------------------------------------------------------

پاسخ به برخی از سوالات پرتکرار دانشجویان ورودی جدید 1400

1-فرآیند انتخاب واحد چگونه انجام می شود؟

انتخاب واحد دانشجویان بعد از پرداخت شهریه ثابت و خدمات آموزشی و بیمه توسط اداره آموزش دانشکده ها و به مرور در حال تکمیل است. لطفا از مراجعه حضوری برای انتخاب واحد خودداری کنید

2-نتیجه انتخاب واحد در کجا قابل مشاهده است؟

دانشجویان در سامانه آموزشیار پس از ورود بعنوان دانشجو از قسمت مشاهده آخرین وضعیت ثبت نام (ترم جاری) و سپس چاپ برنامه هفتگی می‌توانند انتخاب واحد خود را مشاهده کنند.

3-چرا انتخاب واحد برخی از دانشجویان هنوز انجام نشده است؟

انجام فرایند انتخاب واحد برای همه ورودی های جدید تا تکمیل مراحل، چند روز زمان می برد. در صورتی که نقص مدارک(بخصوص مدرک تحصیلی یا نظام وظیفه) ندارید ، هزینه ها و شهریه را پرداخت کرده اید و شماره دانشجویی دائم ۱۴ رقمی دریافت کردید، برای شما به زودی انتخاب واحد خواهد شد

4-کلاسها در کدام سامانه برگزار می شوند؟

در سامانه ڪلاسهای مجازی دانشگاه آزاد به ادرس

آموزش استفاده از سایت وادانا در ربات دانشگاه آزاد سمنان به آدرس

@Azad_semnan_iaubot

موجود است

5-زمان پایان ترم و شروع امتحانات چه تاریخی می‌باشد؟

طبق تقویم آموزشی زمان پایان کلاس های کلیه رشته های غیر پزشکی ۱۴۰۰/۱۰/۱۶ و زمان شروع امتحانات کلیه رشته های غیرپزشکی از تاریخ ۱۴۰۰/۱۰/۱۶ می‌باشد.

6-آیا امکان تقسیط شهریه یا گرفتن وام وجود دارد؟

بله در خصوص انواع وام های دانشجویی توضیحات لازم در کانال روشنا و پیج اینستاگرام  دانشگاه شده است

7-درباره ارسال مدارک ثبت نام چه اقدامی لازم است؟

تا آخر آذر ماه از طریق پست مدارک خود را به دانشگاه آزاد سمنان به آدرس  سمنان، شهرک دانشگاهی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان کدپستی:  3513137111

مطابق چک لیستی که در سامانه آموزشیار است ارسال فرمائید

8-آیا کسانی که هم اکنون در حال طی مراحل ثبت نام هستند ورودی مهر محسوب می شوند یا بهمن؟

تمام پذیرفته شدگان کنونی، ورودی مهر محسوب می شوند مگر آنکه مانند برخی رشته های زیر گروه پزشکی در سند پذیرش آنها، ورودی بهمن قید شده باشد.

@azad_semnan_iau

فارسی