سرپرست حراست واحد سمنان منصوب شد

طی حکمی از سوی هومن ستاری رئیس مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی، حسن نوری به سمت سرپرست حراست دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان منصوب شد.

به گزارش خبر نگار  ما از سمنان، در این حکم که عصر دیروز با حضور دکتر بهادری رئیس واحد،حجه الاسلام کهساری رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان سمنان،معاونین و مدیران واحد سمنان، نمایندگان مرکز حراست، حراست کل استان و اداره کل اطلاعات استان سمنان تسلیم شد به نوری تسلیم شد آمده است:بنا به پیشنهاد ریاست محترم  واحد سمنان و تایید حراست کل کشور به موجب این حکم جنابعالی به عنوان  سرپرست حراست دانشگاه آزاد اسلامی واحد  سمنان  منصوب  می شوید .

ضروری است  ضمن  توجه  ویژه  به حفظ  وکرامت و حرمت  دانشگاهیان و بهره مندی  از اندوخته های  با ارزش  اساتید ، محققان ، کارشناسان و کارکنان ارجمند و نظرات دانشجویان عزیز، در جهت ارتقاء و اعتلای  نظام آموزشی ، پژوهشی و فرهنگ  بسیجی و انقلابی  در سایه تفاهم ، صمیمیت و پیشبرد  اهداف و سیاست های نظام اسلامی گام های مؤثری را بردارید.

مؤفقیت بیش از پیش شما را در پاسداشت و حراست  از ارزش ها ، بیت المال ، اطلاعات و اخبار در راستای خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و منویات مقام عظمای  ولایت حضرت امام خامنه ای (مدظله العالی) از درگاه ایزد منان خواستارم.