مهندس خسروی:دانشگاه آزاد اسلامی می‌تواند فعالانه در رفع گره های اقتصادی کشور وارد عرصه صنعت گردد

دانشگاه آزاد اسلامی می‌تواند فعالانه در رفع گره های اقتصادی کشور وارد عرصه صنعت گردد و در این مسیر به دولت کمک نماید.
به گزارش خبرنگار ما از سمنان نماینده شهرستان‌های سمنان، سرخه و مهدیشهر در مجلس شورای اسلامی که در جمع بخشی از اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی سمنان سخن می‌گفت با اعلام این مطلب افزود: دانشگاه آزاد اسلامی نمونه عملی و الگویی مناسب از اجرای اصل 44 قانون اساسی در کشور است که باید در سایر بخش‌ها در واگذاری امور به بخش خصوصی مورد توجه قرار گیرد.
مهندس علیرضا خسروی گفت: عملکرد دانشگاه در رفع مشکلات و پاسخگویی به نیاز تحصیلات عالیه در کشور محر تاییدی بر توانمندی این مجموعه آموزش عالی است که باید در مباحث اقتصادی و صنعتی نیز مورد استفاده قرار گیرد.
وی افزود: از ظرفیت بالای دانشگاه آزاد اسلامی می‌توان به عنوان حلقه واسط میان دولت و صنعت عمل نماید و در حل مشکلات اقتصادی جامعه فعالانه وارد عرصه گردد.
خسروی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به موضع مجلس شورای اسلامی در موضوع مذاکرات هسته‌ای گفت: مجلس در جریان کامل مذاکرات قرار دارد و و از مسائل آگاهانه و پیگیرانه مطلع است. اقدامات خوبی انجام گرفته و مجلس در این مسیر از دولت و تیم مذاکره کننده حمایت می کند. نقطه نظرات مجلس هم‌سو با دیدگاه های مقام معظم رهبری به طور کامل و نزدیک در اختیار تیم مذاکره کننده و ریئس جمهور قرار می گیرد و اقدامات انجام گرفته در مسیر درست قرار دارد.
وی همچنین با اشاره به موضوع پتروشیمی و اقدامات مجلس در این خصوص گفت: در موضوع پتروشیمی و تحویل گاز خام به صنایع پتروشیمی مجلس شفاف و پیگیر موضوع را تا حصول نتیجه دنبال کرد تا در مسیر احقاق حق مردم به وظیفه خود عمل کند و این موضوع مشابه موضوع سنگ آهن بود که امسال آن را در مجلس دنبال کردیم.
تقدیر خسروی از توجه دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان به بصیرت افزایی فکری در زمینه تهدید گروه تکفیری داعش و موضوعات روز جهان اسلام در آیین‌های مختلف برگزار شده در دانشگاه بخش دیگری از سخنان وی بود. وی در این زمینه نیز گفت: خط حاکم بر دانشگاه آزاد اسلامی همواره همسو و همراه جریان نظام مقدس جمهوری اسلامی و دولت بوده و در هر شرایطی به بصیرت افزایی و تقویت تفکر اسلامی در بین دانشجویان اساتید و کارکنان توجه ویژه داشته است.
نماینده مردم شهرستان‌های سمنان، مهدیشهر و سرخه در مجلس شورای اسلامی یکی از میهمانان جشن مفرح و شاد شوق انتظار در دانشگاه آزاد اسلامی سمنان بود که به میمنت سالروز فرخنده ولادت امام عصر (عج) در آمفی تاتر فرهیختگان دانشکده عمران